Nieuwbouw/Verbouw/Onderhoud

 

Wij kunnen alle werkzaamheden van begin tot eind voor u verzorgen. Van woonhuis tot bedrijfspand. Het uitwerken van uw plannen doen we samen met u. We informeren u over de richtlijnen, het materiaalgebruik, de uitvoerbaarheid en de bouwsnelheid. Bij de realisatie houden we u op de hoogte van de vorderingen en we zijn te allen tijde bereikbaar voor u, zodat u precies weet hoe en wat! Martin Oostra is uw partner in verbouw, u kiest voor kwaliteit en bent tevreden met het eindresultaat.

Wij zijn gespecialiseerd in onderhoudswerkzaamheden en renovaties. Onze werkzaamheden kunnen variëren van het onderhoud aan kozijnen, het vervangen van dakdelen en het aanbrengen van inbraakpreventie tot aan grootschalige renovaties. Onderhoudswerkzaamheden doen we bij particulieren en bedrijven.

Martin Oostra hanteert scherpe tarieven, kent de markt en kan u voorzien van een vrijblijvende offerte. Zoekt u een timmer en onderhoudsbedrijf met kennis van zaken, aandacht voor detail en 100% vakmanschap dan moet u zeker eens in gesprek met Martin Oostra Timmer & Onderhoudsbedrijf, wij helpen u graag verder!

In de loop der jaren is er inmiddels een groot aantal bouwprojecten gerealiseerd. Bekijk onze foto´s voor een indruk van onze kennis en kunde.